Ons verhaal

Op 1 juli 1993, na 3 jaar elders gewerkt te hebben, ben ik als jonge podotherapeut een praktijk begonnen aan de de Ruyterstraat 61 in Bottendaal.

Onder de naam podotherapie Bottendaal  en samen met fysiotherapie Bottendaal  zijn beide praktijken gegroeid en een begrip geworden binnen Nijmegen. Na enkele jaren is podotherapie Bottendaal verhuisd naar de Graafseweg 1 waar we nu nog steeds praktijk houden.

Door veel voorlichting te geven en overleg te hebben met verwijzers, betrokken te zijn bij het opzetten van 2 diabetische voetpoli’s,  is de podotherapie tak uitgegroeid tot 18 medewerkers en vele locaties. 

12,5 jaar geleden ben ik een maatschap aangegaan met Helen de Vries en Michiel van den Broek waarna de praktijk nog verder uitgegroeid is.  In deze periode is er veel veranderd en zijn we tot de conclusie gekomen dat we verschillende inzichten hebben over hoe we de praktijk graag in de toekomst verder willen voeren.  Dit heeft er toe geleid dat per 1 juli 2022 de praktijk gesplitst verder gaat. 

De naam podotherapie Bottendaal wordt door mijn collega’s mee genomen en ik ga door met een kleiner krachtig team onder de naam podotherapie Ottens.

Zoals u op deze website kunt lezen bieden we alle zorg rondom uw voeten en problemen die daar uit kunnen voortkomen. Bent u bij ons bekend dan zult u merken dat we met veel enthousiasme en betrokkenheid samen met u kijken naar de beste oplossingen. Bent u nieuw bij ons dan hopen wij  ook voor u de beste zorg te kunnen bieden.

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak of laat voorlichten wat de mogelijkheden zijn.

Met vriendelijke groet,

Team podotherapie Ottens

Behandelingen

Podotherapeutische zolen

Veel klachten aan uw voeten zijn te verhelpen met zolen.

Lees verder

Podotherapeutische slippers en sandalen

Ook goed kunnen bewegen zonder ‘dichte’ schoenen.

Lees verder

Instrumentele behandeling

Likdoorns en eelt verwijderen geeft direct verlichting.

Lees verder

Voetbehandelingen door medisch pedicure

Geregelde voetzorg voorkomt veel leed.

Lees verder

Orthonyxie (nagelbeugel)

Langzaam de nagel corrigeren voor een normale uitgroei.

Lees verder

Orthese (siliconen teenstukje)

Directe drukontlasting bij pijnlijke tenen.

Lees verder

Overige

Wat kan de podotherapeut u nog meer bieden.

Lees verder